İZMİR / GÜZELBAHÇE - Dr. Güngör Özbek Ortaokulu

Ara

7. sınıf öğrencilerimize AFAD tarafından 21 Kasım 2023 tarihinde okulumuzda "Afet Eğitimi" verildi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız 10 Kasım 2023 tarihi saat: 09.05'te okul bahçemizde düzenlendi. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlama programı 31 Ekim 2023 Salı günü okul bahçemizde düzenlenen törenle yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimiz öğretmenlerimiz rehberliğinde Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimiz öğretmenlerimiz eşliğinde 21-22 Ekim tarihlerinde ülkemizin başkenti Ankara'yı ziyaret ettiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, 25 Ekim 2023 tarihinde ilçemizdeki tüm okullarda eş zamanlı "Çocuk Şenlikleri" düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇEVİK ve Şube Müdürlerimiz Sayın Abdullah YILDIZ ve Sayın Gürol BÜYÜKYILDIRIM okulumuzdaki şenlikleri onurlandırdılar.

Ekm

Codeweek(Kod Haftası) 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Ekm

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası ilçe finaline, Öğretmenimiz Azize İLHAN eşliğinde katılan öğrencilerimiz derece aldılar.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla okul bahçemizde düzenlenen törenle yapıldı.

Tem

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) tercih döneminde Dr. Güngör Özbek Ortaokulunu ziyaret etti. Yentür, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) tercih yapan öğrencilerle bir araya geldi. Uzun bir hazırlık döneminin sonunda tercih yapmaya hak kazanan öğrencilerle sohbet eden Yentür, yetenek ve ilgi alanlarına uygun okullar tercih etmenin önemine değinerek öğrencilere eğitim hayatlarında devam edecekleri okullarında başarılar diledi.

Haz

16 Haziran 2023 tarihinde okulumuzda düzenlenen törenle öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

5. sınıf öğrencimiz Meriç Atılgan, çevresine gösterdiği özenden dolayı ödüllendirilerek, teşekkür belgesi ve plaketini okul bahçemizde düzenlenen törenle Canan Pirci öğretmenimizin elinden aldı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.